Laita jo kesäkalenteriin!

https://www.ikopisto.fi/naiskonferenssi

 

Kansainvälinen, ainutlaatuinen naiskonferenssi kokoaa kaikenikäisiä naisia Keuruulle IK-opistolle. Ohjelmassa on ajankohtaista ja koskettavaa opetusta, virkistäviä kohtaamisia kasvokkain ja rohkaisua arkeen.

”Unelmamme on ollut jo kauan kutsua kaikenikäisiä naisia yhteen kohtaamaan toisiaan ja Jumalaa. Nyt se on toteutumassa elokuun alussa. Kutsumme sinut sydämellisesti mukaan, sinä ihana, Jumalan luoma nainen!”, kertovat naiskonferenssin ideanikkarit ja tilaisuuksien juontajat Marja Toukola ja Maria Hietanen.

Valkoinen puutarha -musikaali 6.8. klo 19
Viikonlopun aikana saa ensiesityksensä musikaali ” Valkoinen puutarha”. Musikaali kertoo tarinan, kuinka erämaa muuttuu puutarhaksi Jesajan (Jes.32:15) kirjan mukaan. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Marja Toukola. Laulujen sävellystyön ja sanoituksen tuottajana on mm. Anu Neuvonen. Osaavien näyttelijöiden lisäksi musikaalissa esiintyy kuoro ja orkesteri.

HUOM! Musikaalitilaisuus on avoin ja maksuton kaikille.

Tuo tullessas, vie mennessäs -korunvaihtopöytä
Monella meistä pyörii laatikon pohjilla ja korurasioissa kaulakoruja, rannekoruja, rintaneuloja jne.  joita ei tule enää käytettyä aktiivisesti. Voit tuoda niitä mukanasi ja halutessasi päivittää koruvalikoimaasi. Korujenvaihtopöydästä voit valita niin monta korua, kuin toit omista valikoimistasi. Hemmotteluhuoneessa voit rentoutua niskahieronnassa ja kokeilla hyväntuoksuisia käsivoiteita.

Siskot vastuussa
Konferenssin ideanikkareina ja juontajina toimivat Marja Toukola ja Maria Hietanen. Marja toimii kristillisen naistenlehden Julian päätoimittajana ja yhteyksien rakentajana Eurooppaan. Hän kuuluu kansainväliseen Hope for Europe -Women in Leadership johtotiimiin. Maria Hietanen on sielunhoitoterapeutti ja pitkän linjan työntekijä helluntaiseurakunnissa. Hän on ollut perustamassa Web for Women -sivustoa naisille. Marja ja Maria ovat perustaneet Naistenkappeli ry:n, jonka kautta he tekevät naistentyötä Suomessa ja ulkomailla.

Opetusvastuussa viikonlopussa on Hannelore Illgen Saksasta, joka toimii Hope for Europe naisverkoston puheenjohtajana Euroopan eri kirkkokuntien yhteisessä naistyössä.

Toisena opettajana on Myrtle Grimm-Turunen. Hän on kotoisin Etelä-Afrikasta ja on ollut lähetystyöntekijänä Afrikassa ja Aasiassa. Hänen sydämensä palaa halusta opettaa Pyhän Hengen alueesta raamatullisessa perspektiivissä.

Puheenvuoroja käyttävät myös Kirsi Rothfors, Minna Rissanen ja Ann-Niina Turunen. Musiikkivastuussa on mm. Rosita Mäntyniemi. Tilaisuuksien tulkkauksista vastaavat Kristina Koskela ja Petra Pihlajamaa.

Ohjelma toteutetaan ajantasaisten Covid-ohjeiden puitteissa.

Viikonlopussa on tarjolla pienimuotoista esirukouspalvelua.

Keräämme vapaaehtoisen rahalahjan lauantai-iltana naiskonferenssin kuluihin. Rahankeräysluvat: Iso Kirja ry RA/2019/569. Lupa on voimassa 01.01.2020–31.12.2024 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Naisten Kappeli ry RA/2021/1217

OHJELMA

Katso Ison Kirjan linkistä

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884

Tervetuloa mukaan ja tuo ystäväsikin!