Mistä olet syntyisin? 2. Osa

 

Synnyin Beetlehemissä tähän maailmaan. Mutta alkuperäni on muinaisuudessa, iankaikkisissa ajoissa. Harteilleni on asetettu herraus. Beetlehem oli pieni kaupunki, se sama mistä Daavid myös oli kotoisin. 

Minusta tuntuu vahvasti, että sinä Herra, näit minut jo ennen syntymääni. Olit sielläkin, kun äitini synnytti minut. Tämä kuulostaa ihmeelliseltä ja turvalliselta. 

Olen myös Iankaikkinen Isä. Haluaisin ihmisten kääntyvän puoleeni, sillä minulla on paljon heille annettavaa. Mutta vain harvat kutsuvat minua isäkseen. Haluaisin olla heille Ihmeellinen Neuvonantaja. 

Olen lukenut Raamatusta, että minua kannattavat iankaikkiset käsivarret ja iankaikkisella rakkaudella olet minua rakastanut Herra, Iankaikkinen Isä. 

Tunnen suurta rakkautta kaikkia ihmisiä kohtaan. Synnyin eläinten suojaan ihmiseksi, mutta koska olen Jumalan Poika, voin aina auttaa ihmistä. 

 

Nyt Beetlehemin seimehen on Jeesus syntynyt.  

Yön ylle tähti ihmeinen on hiljaa syttynyt. 

Jo iki-aamun koitto luo maahan valoaan, 

ja ennustukset profeettain, näin täyttymyksen saa.”  

(Phillips Brooks, 1835-1893 Lewis H. Redner, 1831- 908) 

 

Jesaja 9:5 

Matteus 2:6  

 Miika 5:1  

 Joh. 7:42  

 Jer. 31:3

5. Moos.33:27

 

Marja Toukola