Naiset voittokulkueessa

13.9.2020 | Blogi

  Syksyinen lehti, Hilja, on juuri ilmestynyt. Lehden tiiminä olemme kiitollisia kaikista viidestä lehdestä, joita olemme saaneet julkaista.
  Teemme työtä rukoillen, kyselemme Herralta viisautta ja taitoa. Erikoista on se, että Jumala ”heittää aina siimaa eteenpäin”. Hän antaa seuraavalle lehdelle jo nimen ja ideoita, heti kun edellinen lehti on saatu valmiiksi.
  Jumalan ohjeistus ei ole tullut myöhässä. Jos Herra suo, ensin vuonnakin julkaistavilla lehdillä on jo kaikilla omat nimet.
  Naisten Kappelin näky toteutuu, ja otamme koko ajan askeleita eteenpäin. Eräs Kerttu- sisar kirjoitti kerran rohkaisevan lauseen Naisten Kappeli-rukousryhmässä: ”Naiset voittokulkueessa!”
  Tarkoitus on juuri tämä: kehottaa toisiamme olemaan rohkeita ja jakaa uskoa synnyttävää sanomaa ympärillemme.
  Olemme lähteneet liikkeelle, ja ajatuksena on, ettemme halua perääntyä. Ihanaa on kokea sitä, että näyt ja unelmat voivat toteutua.
  Vuosia sitten saatoimme unelmoida tekevämme jotakin, mikä olisi sopivaa taidoillemme ja lahjoille, joita Herra on meille uskonut. Tämän koimme juuri tällä viikolla.
  Juttelimme lehden toimituksessa siitä, että tänä vuonna emme julkaise joululehteä. Sen sijaan tuotamme Naisten Kappelissa kauniita joulukortteja. Silloin yksi jäsen tiimissämme havahtui, sillä hän huomasi rukoustensa täyttyvän. Hän oli aina unelmoinut erilaisten korttien tekemisestä. Jumala on siihen juuri antanut hänelle taiteelliset kyvyt.
  Saamme kokea taivaallista johdatusta, kun olemme Herran asioilla liikkeellä.
  Miksi sitten teemme työtä ja näemme vaivaa? Se on hyvä kysymys, mutta siihen ei ole vain yhtä syytä. Mitä Jumala tahtoo meidän tekevän, siihen haluamme asettaa itsemme ja toimintamme.
  Nykyisin ajan ja mielen kiinnittäminen johonkin on ykköskysymys. Mikä meitä kiinnostaa, siihen on aikaa.
Puhuttelevaa on myös toisaalta se, että monien menneisyydessä eläneiden Jumalan ihmisten elämäntarinoista käy ilmi se, että heidän mielensä oli suuntautunut taivaaseen. Työnsä kautta he halusivat saavuttaa niin monia, kuin mahdollista, sinne Isän kotiin!
  ”Niin kauan kuin on päivä, meidän tulee tehdä lähettäjäni tekoja. Tulee yö, jolloin kukaan ei voi työtä tehdä.” (Joh. 9:4) Nämä olivat Jeesuksen sanoja.
  Olemme nyt liikkeellä, kun vielä voimme tehdä työtä. Kannetaan hyvää hedelmää, sellaista työn tulosta, joka rakentaa Jumalan valtakuntaa.
  Kuulen usein työtovereitteni sanovan, että eihän tässä tiedä, mihin tämä vielä johtaa!
Rukoillaan yhdessä johdatusta ja siunausta työmme ylle!
Lainaan vielä erään, jo edesmenneen, kuuluisan evankelistan sanoja: ”Jatkuvasti liikkeellä oleva Pyhä Henki tarvitsee kansan, (siis miehiä ja naisia) joka lähtee liikkeelle. Kun toimimme Pyhässä Hengessä ja kerromme Jeesuksesta, se on kuin raikas tuulahdus tässä synnin saastuttamassa maailmassa.”
  Sinua siunaten, koko tiimin puolesta,
Marja Toukola
  Lehtiä voi tilata numerosta: 044-5256824