Sinä kannat elämää

22.3.2022 | Artikkelit, Blogi

Meille on annettu ihana tehtävä. Olla tuomassa elämää sinne, missä sitä ei ole. Tai oikeastaan se tapahtuu ihan itsestään, kun elää todeksi sanan ”minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni” -Gal 2:20.
  Tässä on Jumalan toimintatapa. Tämä elämä ei ole meidän yritysten tai suurten ponnistelujen tulos. Kristityn elämä on Kristus-elämää. Jumala antaa minun elämäkseni Kristuksen, joka elää elämäänsä minussa.
  Tämä elämä alkaa Jeesuksen sovitustyön ja ylösnousemisen uskomisesta ja tunnustamisesta. Kristus minussa ja minä hänessä. Uskon kautta. Armosta.
  Tätä elämää kaipaa jokainen ihminen, ja me saamme olla viemässä sitä oman elämämme kautta tähän maailmaan, perheisiimme ja lähimmäisillemme.
  Elämää, jossa rauha kasvaa ja on keskeisenä, kaikesta epävarmuudesta huolimatta. Tämä rauha ei tule ihmisestä, vaan se tulee Jumalalta. Rauha, joka ylittää ihmisen ymmärryksen.
Kristuksen elämän vaikutus näkyy ja tuntuu. Se on kuin tuoksu, joka vain leviää ja saavuttaa jokaisen ympärillä olevan. Sen sanoma on Jumalan rakkaus ihmistä kohtaan.
Maria Hietanen
JULIA- Naisten Kristillisen lehden tilaukset: Naisten Kappeli 040-157 0407
 Linkki DIGI-lehteen: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/julia