Keväinen tervehdys Naisten Kappelista

27.5.2024 | Artikkelit, Blogi, Donne Europee, Donne Europee others

 

On aika kirjoittaa kuulumisia keväisissä tunnelmissa. Tuomet ovat juuri puhkeamassa kukkaan, ja todellakin: on kukkien ja lintujen laulun aika. Toivottavasti sinullakin elämässä on jotain hyvää, josta voimme yhdessä kiittää Taivaallista Isäämme.

Menneenä vuonna 2023 aloitimme Lay Prayer -aamurukoukset. Ne ovat toimineet nyt vuoden ajan. Aloitamme tiistai-aamuisin klo 8.30 suomenkielisellä rukouksella ja jatkamme sitten englanniksi klo 9.00-9.30. Vastuussa menneen vuoden aikana ovat olleet Taija Annala, Myrtle Turunen ja Marja Toukola. Jos haluat liittyä WhatsApp-ryhmään, joka ilmoittaa rukousaamuun linkin, voit lähettää viestiä Naisten Kappelin numeroon: +358 40 1570407.

Ilmoitamme, että tänä vuonna on Isossa Kirjassa Keuruulla Naistenkonferenssi elokuun alussa. Se alkaa lauantaina 3.8.2024. Toivottavasti tapaamme siellä. Sinne voi ilmoittautua Ison Kirjan sivuilla.

Voimme tavata myös Juhannuskonferenssissa, sillä Konffa-Areenalla pääsemme ääneen puolen tunnin ajaksi torstaina 20.6.2024 klo 18.20-18.55. Naisten kesken: Rohkaisua Arkeen sanoin ja sävelin. IK-opisto / Marja Toukola, Anniina Turunen, Taija Annala.

Naisten Kappelin hallitus on myös saanut lisää rohkaisua, sillä uusina jäseninä siihen liittyivät Taija Annala ja Sari Laitinen.

Nyt haluamme tehdä uusia suunnitelmia ja rukoilemme johdatusta, että voisimme olla siunauksena työmme kautta. Rukoilethan kanssamme, että saamme tehdä taivaallisessa johdatuksessa Herrallemme työtä tämän väylän kautta, joka antaa meille mahdollisuuden rohkaista sisaria ja naisia maassamme ja myös eri maissa.

Siunaavin terveisin, tiimin puolesta,

Marja Toukola