Kurse dituria që vjen nga lart

6.10.2021 | Donne Europee, Donne Europee others

Kurse dituria që vjen nga lart, më së pari është e pastër, pastaj pajtuese, e butë, e bindur, plot mëshirë dhe fryte të mira, e paanshme dhe jo hipokrite.
Jakobit 3:17 ALBB