Naisten Kappeli – logo

3.7.2020 | Yleinen

Olin iloinen ja otettu siitä, että minua pyydettiin suunnittelemaan tämä logo. Iloitsen myös, että voin olla näin Herran käytössä, ja että Jumala on varustanut minua tällaisella taidolla. Olen pienestä asti tykännyt piirtää ja tehnyt jonkin verran graafisia töitä.
  Rukoillessani tämän logon suunnittelutyön puolesta näin kuvan, jossa oli Jeesuksen hauta, naisen kasvot ja kädet rukousasennossa. Näin myös sen värit ja logon valmiina edessäni. Koin, että siinä oli se ensimmäinen viesti. Kuinka tärkeää on pysähtyä ja viettää aikaa Jumalan kanssa: rukoilla ja anoa kiittäen.
  Nainen logossa on sinä tai minä. Jumalaan uskova, joka nostaa kädet ja katseen Jumalaan, kun etsii vastauksia, kiittää ja rukoilee. Hän tietää, että vaikka elämä koettelee, Jumalalla on vastaukset. Hän elää, hän on ylösnoussut ja on läsnä!
  Naisen kuvan sisäpuolella on hauta, tyhjä ja täynnä valoa. Se symbolisoi toivoa ja tulevaisuutta. Me saamme nähdä tämän ihmeen joka päivä. Laitoin sinne kolme naista katsomaan tätä ihmettä. He ovat tavallisia naisia, ystäviä ja siskoja. He rakastavat ja tukevat toisiaan. Ottavat kädestä kiinni, iloitsevat yhdessä kannustaen toinen toistaan. Lohduttavat tarvittaessa, ja yhdessä seuraavat Herraa ja Hänen opetuksiaan sekä Pyhän Hengen johdatusta.
  Väriyhdistelmässä on kontrasti: musta ja keltainen. Vanha ja moderni. Niinkuin meidän elämässämme on joskus kontrasteja. Muistutus meille Jeesuksen työstä ja kuolemasta ristillä. Hän kuoli, että me voisimme elää.
  Naisten Kappeli-nimen fontti on naisellisesti kirjoitettu. Se muistuttaa meitä kauneudesta sekä Jumalan antamasta rakkaudesta, jota voimme heijastaa toisille. Kun olemme lähellä Jumalaa, se valo ja toivo, jota Jumala itse on, loistaa meidän silmistämme.
  Sain logon valmiiksi tunnissa. Iloisena katselin logoa, jonka olin nähnyt rukoillessani. Sitten sain kehotuksen lisätä kyyhkysen haudan yläpuolelle. Meidän tulee seurata Pyhää Henkeä. Hän osittaa meille tietä, varoittaa ja vahvistaa meitä.
  Olen kiitollinen, että sain palvella Herraa näin ja olla osa tätä työtä. Mielestäni on tärkeää palvella Herraa yhdessä. Tämä naistenlehti tekee juuri niin ja antaa äänen naisille. Se luo toivoa ja valoa toinen toisillemme. Voimme myös pitää huolta toisistamme, niinkuin Jumala on meitä opettanut tekemään.
Serena Boa