Sinä olet ainutlaatuinen

6.1.2018 | Artikkelit, Hyvinvointi

Milloin viimeksi olet ollut ylpeä itsestäsi? Kaikista niistä haasteista, joiden yli olet päässyt ja selvinnyt tähän, missä nyt olet. Kukaan ei ole niin tärkeä kuin sinä. Kun sinä voit hyvin, voit olla hyvä myös muille, ja tällöin rakkaasi voivat paremmin. Jos uuvutat itsesi esimerkiksi miellyttämällä jatkuvasi muita ja laittamalla muiden toiveet ja ajatukset omiesi edelle, kuivut kasaan, tukehdut ja todellinen hyvinvointisi katoaa.

Uskalla miellyttää itseäsi. Kun teet asioita, joita sinä rakastat, saat ympärillesi oikeanlaisia ihmisiä. Ihmisiä jotka arvostavat sinua juuri sellaisena kuin aidosti olet. Jotkut ihmiset eivät välttämättä hyväksy sitä, että olet aidosti oma itsesi. Ethän kuitenkaan kaipaa ympärillesi ihmisiä, jotka eivät arvosta sinua sellaisena kuin sinä aidosti olet? Uskalla tehdä asioita, joita sinä rakastat. Uskalla olla Sinä. Sinä olet ainutlaatuinen.

Anna itsellesi arvostusta. Olet niin paljon vahvempi kuin uskotkaan. Tee asioita, joita todella rakastat. Lepää. Juhlista sitä, että olet juuri sinä, ainutlaatuinen – ja että olet elossa.

Sinä olet tärkein.

Hanna-Mari Suojanen