Sinulle, nuori nainen!

1.9.2019 | Artikkelit, Usko

Sinulle, nuori nainen, jonka sydän on kaipausta täynnä. Ethän suotta vilkuile sivuillesi ja suunnista kohti sitä, minkä joku toinen juuri löysi. Anna itsellesi lupa olla vielä matkalla. Etsi rauhassa oma tiesi, suunnista omien maamerkkiesi mukaan. Ne ovat yhtä arvokkaita. Niitä ei tarvitse kenellekään todistella.

Kyseenalaista asiat, älä itseäsi. Älä sittenkään, jos valitset väärin ja kuljet harhaan. Suostu epäonnistumaan – se opettaa sinulle enemmän kuin menestys. Perspektiivisi muuttuu – sinä muutut.

Kun katsot peiliin, kiitä. Osa vetovoimastasi syntyy siitä, että uskallat särkyä ja kokea kipua. Ilosi on lahja, sen lähde kumpuaa kaikesta eletystä ja koetusta. Sitä ei sinulta kukaan voi viedä.

Virheetöntä ja sileäposkista et itsensä tuntevien joukosta löydä. Sisäinen voima ei tee kovaksi – päinvastoin. Nainen, joka tuntee oman arvonsa, ei kilpaile, vaan ojentaa toisille kätensä.

Ei sinun voimasi ole kiinni iästäsi tai siitä, kenet tunnet. Kysymys on siitä, mitä sinä olet ja kuka tuntee sinut. Luota siis Kutsujaasi silloinkin, kun et ymmärrä hänen teitään.

Sinulle, nuori nainen, jonka sydän on kaipausta täynnä. Nauti matkasta, joka on edessäsi. Varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee.

Minna Rissanen

Äiti, vaimo ja evankelista